Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL салатовий (25115): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL салатовий (25115): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 403 грн.

403 грн.
Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом поєднує в собі спритний дизайн і високу функціональність. Цей пластиковий фастекс XXL у салатовому кольорі дозволить зручно і надійно закріпити його на вашому улюбленці. Вбудований QR паспорт - це зручний спосіб зберігання необхідних даних про тварину. Нашійник WAUDOG Waterproof стане надійним помічником у забезпеченні комфорту і безпеки вашого улюбленця під час прогулянок.

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog waterproof z qr pasportom plastikoviy fasteks xxl salatoviy 25115, 25115, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для великих порід собак
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості з QR паспортом
Країна виробництва Україна
Модель Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL
Артикул 25115
Довжина 46-70 см
Матеріал колартекс
Колір салатовий
Виробник WAUDOG
Ширина 40 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!