Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL помаранчевий (25114): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL помаранчевий (25114): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 266 грн.

266 грн. 274 грн.
Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом поєднує в собі стильний дизайн, високу якість та практичність. Виготовлений з водонепроникного матеріалу, цей нашийник з пластиковим фастексом забезпечує зручне та безпечне кріплення домашньому улюбленцю. Розмір XXL та яскравий помаранчевий колір роблять цей нашийник ідеальним вибором для власників великих тварин. Також він оснащений QR паспортом для швидкого доступу до важливої інформації про вашого улюбленця. Призначений для довготривалого використання, цей нашийник стане надійним аксесуаром для вашого улюбленця.

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog waterproof z qr pasportom plastikoviy fasteks xxl pomarancheviy 25114, 25114, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для великих порід собак
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості з QR паспортом
Країна виробництва Україна
Модель Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL
Артикул 25114
Довжина 46-70 см
Матеріал колартекс
Колір помаранчевий
Виробник WAUDOG
Ширина 40 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!