Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL рожевий (25117): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL рожевий (25117): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 336 грн.

336 грн.
Намотка WAUDOG Waterproof для тварин з пластиковим фастексом XXL, оснащена QR-паспортом та ідентифікаційним номером 25117, ідеально підходить для великих собак. Цей рожевий нашийник не тільки стильний, а й практичний, оскільки його водонепроникна конструкція дозволяє вашому улюбленцю залишатися сухим та комфортним навіть під час прогулянок за дощу. Тепер ваша собака завжди буде в безпеці та стилі завдяки цьому надійному нашийнику від WAUDOG.

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog waterproof z qr pasportom plastikoviy fasteks xxl rozheviy 25117, 25117, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для великих порід собак
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості з QR паспортом
Країна виробництва Україна
Модель Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL
Артикул 25117
Довжина 46-70 см
Матеріал колартекс
Колір рожевий
Виробник WAUDOG
Ширина 40 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!