Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL блакитний (25112): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL блакитний (25112): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 443 грн.

443 грн. 457 грн.
Нашийник для тварин WAUDOG Waterproof з QR паспортом поєднує в собі високу якість і практичність. Виготовлений з міцного пластикового фастексу та водовідштовхувальної тканини, цей нашийник ідеально підходить для активних прогулянок з улюбленим чотирилапим другом. Унікальний QR паспорт дозволяє швидко і зручно знайти власника у випадку загублення тварини. Розмір XXL та кольорове виконання у блакитному кольорі зроблять вашого улюбленця виділятися серед інших. Підібраний з увагою до деталей, цей нашийник не лише стильний, а й надійний та практичний аксесуар для вашого улюбленця.

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog waterproof z qr pasportom plastikoviy fasteks xxl blakitniy 25112, 25112, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для великих порід собак
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості з QR паспортом
Країна виробництва Україна
Модель Waterproof з QR паспортом пластиковий фастекс XXL
Артикул 25112
Довжина 46-70 см
Матеріал колартекс
Колір блакитний
Виробник WAUDOG
Ширина 40 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!