Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Re-cotton з QR паспортом для котів та дрібних порід собак XS салатовий (16405): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Re-cotton з QR паспортом для котів та дрібних порід собак XS салатовий (16405): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 155 грн.

155 грн. 160 грн.
Нашийник для тварин WAUDOG Re-cotton з QR паспортом призначений для котів та дрібних порід собак розміру XS. Цей яскравий салатовий аксесуар не лише стильний, але й практичний - завдяки QR паспорту ви завжди можете швидко і легко отримати доступ до важливих відомостей про вашого улюбленця. Виготовлений з високоякісного матеріалу Re-cotton, який комфортний і безпечний для тварин. Надійний і зручний в експлуатації, цей нашийник стане невід'ємною частиною повсякденного життя вашого улюбленця.

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog re-cotton z qr pasportom dlya kotiv ta dribnih porid sobak xs salatoviy 16405, 16405, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для маленьких собак, для всіх порід котів
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості зі світловідбиваючою ниткою, наявність «розумного» адресника з QR паспортом
Країна виробництва Україна
Модель Re-cotton з QR паспортом для котів та дрібних порі
Артикул 16405
Довжина 20-30 см
Матеріал бавовна
Колір салатовий
Виробник WAUDOG
Ширина 10 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!