Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Re-cotton з QR паспортом світловідбивний Ш 20 мм Д 28-40 см помаранчевий (02884): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG Re-cotton з QR паспортом світловідбивний Ш 20 мм Д 28-40 см помаранчевий (02884): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 142 грн.

142 грн.
Нашийник для тварин WAUDOG Re-cotton з QR паспортом - стильний і практичний аксесуар для вашого улюбленця. Виготовлений з високоякісного рецикльованого матеріалу, який дбає про навколишнє середовище. Цей світловідбивний нашийник ідеально підходить для безпечних прогулянок у темний час доби. Регульований за розміром (ширина 20 мм, діаметр від 28 до 40 см) для зручності і комфорту вашого улюбленця. Апельсиновий колір (02884) додатково виділяє вашого улюбленця серед інших. Придайте вашому улюбленцю стильний вигляд та забезпечте йому безпеку під час кожної прогулянки! (ID 53021)

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog re-cotton z qr pasportom svitlovidbivniy sh 20 mm d 28-40 sm pomarancheviy 02884, 02884, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для середніх порід собак
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості нашийник виготовлений з екологічної сировини повторного технологічного циклу, з використанням міцної пластикової та металевої фурнітури. Матеріали нового покоління розробляються спеціально для того, щоб боротися з промисловим забрудненням планети., - Стрічка з відновленої бавовни, - Світловідбивна нитка, - Наявність розумного адресника з QR паспортом, - Гіпоалергенний матеріал, переваги:
Країна виробництва Україна
Модель Re-cotton з QR паспортом світловідбивний Ш 20 мм Д
Артикул 02884
Довжина 28-40 см
Матеріал бавовна
Виробник WAUDOG
Ширина 20 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!