Огляд Нашийник для тварин WAUDOG GLAMOUR з резинкою і стразами для кішок (помаранчевий) (32544): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG GLAMOUR з резинкою і стразами для кішок (помаранчевий) (32544): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 301 грн.

301 грн. 310 грн.
Нашийник для тварин WAUDOG GLAMOUR з резинкою і стразами - стильний та яскравий аксесуар для вашої кішки! Цей помаранчевий нашийник вирізняється елегантним дизайном, яскравим кольором та оригінальними стразами, які привертають увагу. Виготовлений із якісних матеріалів, м'який та комфортний у носінні. Регульована довжина дозволить підігнати нашийник під розмір вашої улюбленця. Підкресліть стиль вашої кішки з нашийником WAUDOG GLAMOUR!

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog glamour z rezinkoyu i strazami dlya kishok pomarancheviy 32544, 32544, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для всіх порід котів
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості наявність «розумного» адресника з QR паспортом
Країна виробництва Україна
Модель GLAMOUR з резинкою і стразами для кішок (помаранче
Артикул 32544
Довжина 22-30 см
Матеріал натуральна шкіра
Колір помаранчевий
Виробник WAUDOG
Ширина 9 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!