Огляд Нашийник для тварин WAUDOG GLAMOUR "Квіточка" з резинкою і стразами для кішок (помаранчевий) (32554): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Нашийник для тварин WAUDOG GLAMOUR "Квіточка" з резинкою і стразами для кішок (помаранчевий) (32554): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 324 грн.

324 грн. 334 грн.
Нашивник для тварин WAUDOG GLAMOUR "Квіточка" - стильний та яскравий аксесуар для вашої кішки. Виготовлений з якісної резинки та прикрашений блискучими стразами, цей нашивник додасть вашому улюбленцю неповторний шарм. Помаранчевий колір надає аксесуару яскравості та привертає увагу. Підійде для кожного дня або особливого випадку, дозволяючи вашій кішці виглядати елегантно кожного разу.

Теги: nashiynik dlya tvarin waudog glamour kvitochka z rezinkoyu i strazami dlya kishok pomarancheviy 32554, 32554, waudog, nashiyniki dlya kishok i sobak

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Тип тварини для всіх порід котів
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Особливості наявність «розумного» адресника з QR паспортом
Країна виробництва Україна
Модель GLAMOUR "Квіточка" з резинкою і стразами для кішок
Артикул 32554
Довжина 22-30 см
Матеріал натуральна шкіра
Колір помаранчевий
Виробник WAUDOG
Ширина 9 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!