Огляд Спрей для чищення ванн Domo для видалення вапняного нальоту та іржі Квітковий 500 мл (XD 13127): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Спрей для чищення ванн Domo для видалення вапняного нальоту та іржі Квітковий 500 мл (XD 13127): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 188 грн.

188 грн. 194 грн.
Спрей для чищення ванни Domo з квітковим ароматом - ідеальний засіб для видалення вапняного нальоту та іржі. Цей потужний спрей об'єднує надійність та ефективність в одному флаконі, даруючи вашій ванні бездоганну чистоту. Завдяки спеціальній формулі він легко розчиняє забруднення, залишаючи поверхню блискучою. Придбайте спрей для чищення ванни Domo та насолоджуйтесь освіжаючою чистотою у вашому ванному приміщенні!

Теги: sprey dlya chishchennya vann domo dlya vidalennya vapnyanogo nalotu ta irzhi kvitkoviy 500 ml xd 13127, xd 13127, domo, zasobi dlya chishchennya vann

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Економічність готово до використання
Забруднення іржа, вапняний наліт
Клас засобу інші
Об'єм/Вага 500 мл
Поверхня різні поверхні
Спосіб застосування Є готовим до використання засобом, методом розпилення
Термін придатності 36 міс.
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Призначення для плитки та кахлю, для ванної
Країна виробництва Україна
Модель для видалення вапняного нальоту та іржі Квітковий
Артикул XD 13127
Упаковка пластикова
Виробник Domo

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!