Огляд Ремінець для смарт-годин BeCover Silicone для Xiaomi Mi Watch Orange (704516): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Ремінець для смарт-годин BeCover Silicone для Xiaomi Mi Watch Orange (704516): характеристики, відгуки, ціни.
Наявність: На складі
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 250 грн.

250 грн. 260 грн.
Ремінець для смарт-годин BeCover Silicone для Xiaomi Mi Watch Orange (704516) - це стильний і практичний аксесуар, який додасть яскравий акцент до вашого Xiaomi Mi Watch. Виготовлений з високоякісного силікону, він забезпечує комфортне носіння протягом усього дня. Ідеально підходить для активного способу життя, він відмінно витримує пот та вологу. Завдяки простій системі кріплення, ремінець легко і швидко змінюється, що дозволяє вам підкорити весь спектр образів та налаштувань. Обирайте Ремінець для смарт-годин BeCover Silicone для Xiaomi Mi Watch Orange (704516) і насолоджуйтесь комфортом і стилем, які приносить вашій годиннику нове життя.

Теги: reminec dlya smart-godin becover silicone dlya xiaomi mi watch orange 704516, 704516, becover, aksesuari dlya smart-godin ta trekeriv

Гарантія, міс 1 міс. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду.
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Країна виробництва Китай
Модель Silicone для Xiaomi Mi Watch Orange
Артикул 704516
Сумісність Xiaomi Mi Watch
Матеріал силікон
Колір помаранчевий
Виробник BeCover

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!