Огляд Штучна ялинка Novogod`ko Карпатська біла h – 1,8 м (904631): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Штучна ялинка Novogod`ko Карпатська біла h – 1,8 м (904631): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 3 058 грн.

3 058 грн.
Штучна ялинка Novogod`ko Карпатська біла h – 1,8 м - ідеальний вибір для створення святкової атмосфери в вашому домі. Ця чудова штучна ялинка має висоту 1,8 метра, що дозволяє розмістити на ній велику кількість прикрас та лампочок. Виготовлена з якісних матеріалів, Карпатська біла штучна ялинка має вигляд натуральної ялинки, але при цьому не обсипається хвоєю та не потребує особливого догляду. Ви можете бути впевнені, що ця штучна ялинка прослужить вам довгі роки і завжди буде виглядати чудово. Novogod`ko Карпатська біла штучна ялинка стане головною прикрасою вашого святкового інтер'єру. Вона підійде для будь-якого стилю декору і легко впишеться в будь-яке приміщення. Розпочніть святкування з цієї чудової штучної ялинки та створіть власну чарівну атмосферу в домі.

Теги: shtuchna yalinka novogodko karpatska bila h - 1, 8 m 904631, 904631, novogodko, shtuchni yalinki

Гарантія, міс 0 міс. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду.
Матеріал підставки метал
Тип хвої ПВХ, дріт
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Країна виробництва Україна
Модель Карпатська біла h - 1,8 м
Артикул 904631
Висота 180 см
Вид підлогова
Діаметр 116 см
Виробник Novogod`ko

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!