Огляд Новорічна фігурка Novogod`ko Гном Шотландець, 60 см (973718): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Новорічна фігурка Novogod`ko Гном Шотландець, 60 см (973718): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 629 грн.

629 грн.
Новорічна фігурка Novogod`ko Гном Шотландець, 60 см (973718) - це витончений і оригінальний елемент для оформлення вашого домашнього інтер'єру під час святкування Нового року. Ця персонаж у формі гнома відрізняється своїм унікальним дизайном і виконанням. Висота фігурки - 60 см, що додає їй грандіозності і прищеплює різдвяну атмосферу в вашому домі. Майстриби Novogod`ko витратили багато часу і зусиль, щоб створити цю фігурку з уважністю до деталей і використовуючи тільки найкращі матеріали. Гном у шотландському костюмі виглядає як життєвий герой і приваблює увагу кожного, хто його бачить. Високоякісний матеріал, з якого виготовлена фігурка, не тільки додає їй міцність, але і надає дивовижну реалістичність. Ця новорічна фігурка стане прекрасною прикрасою для вашої ялинки або будь-якого іншого місця в вашому домі, створюючи атмосферу святкування і радості. Подаруйте собі незабутню новорічну атмосферу з фігуркою Novogod`ko Гном Шотландець, 60 см (973718), що додасть вашому святковому інтер'єру витонченості та оригінальності.

Теги: novorichna figurka novogodko gnom shotlandec, 60 sm 973718, 973718, novogodko, novorichni figurki

Гарантія, міс 0 міс. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду.
Кількість іграшок набір 1
Розмір 60 см
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Країна виробництва Україна
Модель Гном Шотландець, 60 см
Артикул 973718
Матеріал поліестер
Виробник Novogod`ko

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!