Огляд Клавіатура Logitech MX Mechanical Wireless Illuminated Performance UA Graphite (920-010759): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Клавіатура Logitech MX Mechanical Wireless Illuminated Performance UA Graphite (920-010759): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 8 314 грн.

8 314 грн. 8 571 грн.
Клавіатура Logitech MX Mechanical Wireless Illuminated Performance UA Graphite - це високоякісний периферійний пристрій, що поєднує в собі елегантний дизайн, передові технології та виняткову продуктивність. З цим інноваційним пристроєм ви зможете насолоджуватися швидким та точним набором тексту завдяки механічним клавішам, а також зручно використовувати в роботі підсвічування клавіш для комфортної роботи в умовах недостатнього освітлення. Бездротова технологія дозволить вам вільно маневрувати за робочим місцем, не обмежуючи себе кабелями. Клавіатура Logitech MX Mechanical Wireless Illuminated Performance UA Graphite - ідеальний вибір для тих, хто цінує якість, естетику та продуктивність.

Теги: klaviatura logitech mx mechanical wireless illuminated performance ua graphite 920-010759, 920-010759, logitech, klaviaturi

Гарантія, міс 24 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Підсвічування клавіш White LED
Перемикачі (Switches) GL Clicky
Сумісність з ОС Mac OS, Windows
Конструкція механічна
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Призначення для ПК
Особливості металева основа
Країна виробництва Китай
Модель MX Mechanical Wireless Illuminated Performance UA
Інтерфейс підключення Bluetooth, USB адаптер 2.4 ГГц
Артикул 920-010759
Вага 828 г
Тип підключення бездротова
Тип з підсвіткою, мультимедійна
Довжина шнура 1 м
Колір темно-сірий
Виробник Logitech
Розкладка клавіатури українська, англійська
Розміри 434 x 132 x 26 мм
Формат клавіатури повнорозмірна

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!