Огляд Килимок для мишки Defender Cerberus XXL (50556): характеристики, відгуки, ціни.

Огляд Килимок для мишки Defender Cerberus XXL (50556): характеристики, відгуки, ціни.
Термін відправлення – від 3 до 5 днів.
Без ПДВ: 282 грн.

282 грн. 291 грн.
Килимок для мишки Defender Cerberus XXL (50556) - ідеальний вибір для забезпечення комфорту та захисту вашої мишки. Цей килимок виконаний з якісних матеріалів, що гарантує довговічність і надійність. Завдяки розміру XXL, цей килимок забезпечить достатню площу для руху вашої мишки, що зробить геймплей ще більш комфортним та ефективним. Ви також можете запобігти ковзання килимка на поверхні столу, завдяки спеціальному антиковзоному покриттю. Також, за допомогою цього килимка ви зможете запобігти подразненням шкіри від тривалого використання комп'ютера. Незалежно від того, чи ви граєте в ігри або просто користуєтеся комп'ютером, килимок для мишки Defender Cerberus XXL (50556) - чудовий аксесуар, який забезпечить вашу мишку ідеальним робочим середовищем.

Теги: kilimok dlya mishki defender cerberus xxl 50556, 50556, defender, kilimki dlya mishi

Гарантія, міс 0 міс. від виробника. Обмін/повернення товару протягом 14 днів. Продавець гарантує упаковку замовленого товару, яка забезпечить цілісність та збереження його товарного вигляду
Оплата Термін відправлення – від 3 до 5 днів. Передплата 200 грн. Замовлення до 200 грн відправляємо тільки після повної оплати.
Країна виробництва Китай
Модель Cerberus XXL
Артикул 50556
Матеріал гума + тканина
Колір різнокольоровий
Виробник Defender
Розміри 400 х 355 х 0,3 мм

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду
Рекомендовані товари

Хіти продажів

Модули для Опенкарт (Opencart) всех версий!